4 Kasım 2015 Çarşamba

Karnı Yarık Milföy


Karnı Yarık Milföy


Malzemeleri:


  • Bir paket Milföy Hamuru
  • 5 adet büyük boy Patates
  • 2 adet közlenmiş Kırmızı Biber
  • Yarım demet Maydanoz
  • Tuz
  • Kimyon (İsteğe bağlı)
  • 1 adet Yumurta (Üzeri için)


Hazırlanışı:

   Patatesleri haşlayıp kabuklarını temizleyelim. Derin bir kâsede ezip püre yapalım. Diğer malzemeleri de ekleyip karıştıralım. Bu böreğe yağ koymadım isterseniz siz koyabilirsiniz. Hazırladığımız bu harcı milföy hamurunun ortasına koyup rulo şeklinde saralım. Bu işlemden sonra böreğin ortasından bıçakla küçük kesikler yapıp üzerine yumurta sürelim. Fırında 180 derecede pişirelim. Afiyet olsun.


www.facebook.com/fahriyecelezzetler
www.twitter.com/fahriyecelezzet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yükleniyor, Lütfen Bekleyin..
yükleniyor..