15 Eylül 2014 Pazartesi

Kapuska




Malzemeleri:

  • 300 gr  Kıyma

  • Orta büyüklükte Lahana

  • 1 adet küçük Kuru Soğan

  • Bir diş Sarımsak

  • Yeteri kadar Biber Salçası ve Domates Salçası

  • 1 adet Limonun Suyu

Hazırlanışı:

Kıymamızı ve ince doğranmış kuru soğanı zeytin yağında kavuralım, kavurma işlemimiz bitince ince doğranmış lahanamızı ilave edelim. Lahanamız solunca salça, limon suyu ve iki su bardağı su ilavesiyle pişirelim. Tuz ve baharat ölçüsü vermiyorum isteğe bağlı kullanılabilir. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yükleniyor, Lütfen Bekleyin..
yükleniyor..