2 Ocak 2015 Cuma

Fırında Tavuk



Fırında Tavuk


Malzemeleri:

  • 1 kg Tavuk Kanat
  • 2 yemek kaşığı Yoğurt
  • 3-4 yemek kaşığı Sıvı Yağ
  • 1 diş Sarımsak
  • 1 adet küçük Kuru Soğan
  • 1 tatlı kaşığı Kekik
  • 1 tatlı kaşığı Pul Biber
  • 1 tatlı kaşığı Tuz



Yapılışı:

   Kanatları bol suyla iyice yıkadıktan sonra borcama yerleştirelim. Kuru Soğan ve sarımsağı biraz iri şekilde doğrayıp geriye kalan malzemeleri ilave edip harmanlayalım. 200 c fırında iyice kızartalım. Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yükleniyor, Lütfen Bekleyin..
yükleniyor..