2 Ocak 2015 Cuma

Tavuklu Mantar



Tavuklu Mantar


Malzemeleri:


  • 1 paket Kültür Mantarı
  • 4 adet Domates
  • 1 adet Tavuk Ğögsü
  • Küçük boy Kuru Soğan
  • Yarım yemek kaşığı Biber Salçası
  • Yarım yemek kaşıgı Domates Salçası
  • Yarım Limon
  • Süslemek için biraz Maydanoz



Hazırlanışı:

   Kuşbaşı doğradığımız göğüs etini kuru soğan ile hafif pembeleşinceye dek kavuralım. Küp küp doğradığımız domateslerimizi ilave edelim. Biraz kavrulduktan sonra, temizleyip kuşbaşı doğradığımız mantarı ilave edelim.  Bir süre karıştırdıktan sonra tuz ve az salçalarını ilave edip yaklaşık yirmi dakika pişirelim. Sonra yarım limon suyunu ilave edip, üzerini ince doğranmış maydanozla süsleyelim. Afiyetle.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yükleniyor, Lütfen Bekleyin..
yükleniyor..